II.1) Tekst, który należy zmienić:
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: II
Punkt: 4
W ogłoszeniu jest: III część zamówienia: zakup i dostawa sprzętu do nauki w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.W ramach zamówienia przewidziana jest dostawa:trzon kuchenny elektryczny(1 szt.),trzon kuchenny gazowy(2 szt.),maszynka do mielenia(2 szt.),robot kuchenny(1 szt.),wózek kelnerski (3 szt.),wychładzarka szokowa(1 szt.)szafa chłodnicza (1 szt.),szafa mroźnicza (1 szt.),piec konwekcyjno-parowy (1szt.),stół roboczy ze zlewem(3 szt.),stół z basenem 1-komorowym (1 szt.),stół roboczy z półką(3 szt.)okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu(2 szt.),okap przyścienny (1 szt.),frytownica elektryczna (1 szt.),zmywarka gastronomiczna (1 szt.),ekspres do kawy (1 szt.),grill gastronomiczny (1 szt.),urządzenie do Sous Vide(1 szt.)
W ogłoszeniu powinno być: III część zamówienia: zakup, dostawa i montaż sprzętu do nauki w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.W ramach zamówienia przewidziana jest dostawa i montaż:trzon kuchenny elektryczny(1 szt.),trzon kuchenny gazowy(2 szt.),maszynka do mielenia(2 szt.),robot kuchenny(1 szt.),wózek kelnerski (3 szt.),wychładzarka szokowa(1 szt.)szafa chłodnicza (1 szt.),szafa mroźnicza (1 szt.),piec konwekcyjno-parowy (1szt.),stół roboczy ze zlewem(3 szt.),stół z basenem 1-komorowym (1 szt.),stół roboczy z półką(3 szt.)okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu(2 szt.),okap przyścienny (1 szt.),frytownica elektryczna (1 szt.),zmywarka gastronomiczna (1 szt.),ekspres do kawy (1 szt.),grill gastronomiczny (1 szt.),urządzenie do Sous Vide(1 szt.)
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2
W ogłoszeniu jest: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2019-02-06, godzina: 10:00,
W ogłoszeniu powinno być: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2019-02-11, godzina: 10:00,
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.6
W ogłoszeniu jest: ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 3 Nazwa: Sprzęt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych 1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zamówienie dotyczy zakupu i dostawy sprzętu do nauki w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych . W ramach zamówienia przewidziana jest dostawa: trzon kuchenny elektryczny(szt.1), trzon kuchenny gazowy (szt.2), maszynka do mielenia mięsa (szt.2), robot kuchenny(szt. 1), wózek kelnerski (szt.3),wychładzarka szokowa (szt.1),szafa chłodnicza (szt.1),szafa mroźnicza (szt.1), piec konwekcyjno- parowy (szt. 1),stół roboczy ze zlewem 1-komorowym i szafką z drzwiami suwanymi(szt. 3),stół roboczy z półką ze stali nierdzewnej (szt. 3),stół z basenem 1- komorowym(szt. 1),okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu (szt.2),okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu (szt. 1),frytownica elektryczna (szt. 1),zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania (szt.1), ekspres do kawy kolbowy (szt. 1),grill gastronomiczny posiadający 2 strefy grzewcze (szt. 1),urządzenie do Sous Vide z elektronicznym panelem sterowania (szt. 1)
W ogłoszeniu powinno być: ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 3 Nazwa: Sprzęt do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych 1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zamówienie dotyczy zakupu, dostawy i montażu sprzętu do nauki w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych . W ramach zamówienia przewidziana jest dostawa i montaż: trzon kuchenny elektryczny(szt.1), trzon kuchenny gazowy (szt.2), maszynka do mielenia mięsa (szt.2), robot kuchenny(szt. 1), wózek kelnerski (szt.3),wychładzarka szokowa (szt.1),szafa chłodnicza (szt.1),szafa mroźnicza (szt.1), piec konwekcyjno- parowy (szt. 1),stół roboczy ze zlewem 1-komorowym i szafką z drzwiami suwanymi(szt. 3),stół roboczy z półką ze stali nierdzewnej (szt. 3),stół z basenem 1- komorowym(szt. 1),okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu (szt.2),okap przyścienny z labiryntowymi łapaczami tłuszczu (szt. 1),frytownica elektryczna (szt. 1),zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania (szt.1), ekspres do kawy kolbowy (szt. 1),grill gastronomiczny posiadający 2 strefy grzewcze (szt. 1),urządzenie do Sous Vide z elektronicznym panelem sterowania (szt. 1)
Realizacja: IDcom.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2025 Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Mońkach